9 grupper du som jobbar med digital marknadsföring ska vara med i

Facebookgrupper är ett superbra sätt att hålla sig uppdaterad på kring branschnyheter, att fråga sådant du funderat på och att få inspiration kring hur man kan jobba. Det finns massor grupper att gå med i, men här är 9 stycken som passar dig som jobbar inom digital marknadsföring.

9 grupper du som jobbar med digital marknadsföring ska vara med i

Facebook Annonsering Sverige

En nystartad sluten grupp som fokuserar fullständigt på Facebookannonsering. Här diskuteras ämnen som hur man får bäst resultat, internationell annonsering och nyheter som Facebook lanserar. Även perfekt för att snabbt få veta om du gör något fel, eller om det är Facebook som buggar.
Gå med i Facebook Annonsering Sverige

Content Marketing Sverige

Kanske är det inte helt oväntat att det i en grupp om innehåll delas mycket länkar. Här finns alltså spännande blogginlägg om just innehåll, men även jobbuppdrag och annan relevant information.
Gå med i Content Marketing Sverige

#svSEO

En svensk grupp där allt handlar om SEO, helt enkelt! Tips på verktyg att använda, diskussioner om vad som är rimligt att betala för att få hjälp med SEO, och nya trender att testa. Passar för dig som på något sätt jobbar med innehåll – och det gör vi väl nästan alla?
Gå med i #svSEO

Swedish Growth Hackers

För dig som vill lära dig mer om tillväxt, eller dig som redan har rätt bra koll. Tillhör du förstnämnda gruppen, kan du fråga på om saker som Google Tag Manager, hur man får sitt Instagramkonto att växa eller API:er. Tillhör du sistnämnda gruppen? Grattis! Här finns massor spännande jobbannonser att spana in.
Gå med i Swedish Growth Hackers

Digital Marknadsföring Sverige

En generell grupp som behandlar det växande ämnet digital marknadsföring. Vilka är verktygen man måste använda, hur kan man arbeta utifrån personas, och hur når man flest på LinkedIn? Det och mycket annat pratas det om här.
Gå med i Digital Marknadsföring Sverige

Svensk E-Handel

För e-handlare, leverantörer, konsulter och andra som är intresserade av svensk e-handel. Här kan du prata med andra om trender, problem, lösningar, logistik, kundtjänst och annat som rör digital handel.
Gå med i Svensk E-Handel

Google Ads & SEO

Inte helt otippat handlar den här gruppen om annonsering i Google Ads och SEO. Googles senaste uppdateringar, rimlig spenderad krona, och jobbuppdrag inom SEO är exempel på vad man hittar här.
Gå med i Google Ads & SEO

Online Marketing Made Easy Podcast Community

Amy Porterfield driver podcasten Online Marketing Made Easy, och den här gruppen består av lyssnare som diskuterar just digital marknadsföring. Vissa frågor är baserade på ämnen som tagits upp i podcasten, medan andra frågor och tips är bara relaterade till huvudämnet. Något som ofta nämns är ICA – Ideal Customer Avatar, som Amy pratar mycket om. Kanske letar du efter en ICA att bolla med, eller är du någon annans ICA som du kan hjälpa? Kul oavsett!
Gå med i Online Marketing Made Easy by Amy Porterfield

Product & Growth with Josh Fechter

En grupp om allt relaterat till marknadsföring och tillväxt. Josh Fechter är själv mycket aktiv i gruppen, både genom att moderera samt själv lyfta intressanta ämnen. Det gör att allt innehåll är väldigt relevant för gruppen. Vi hittade till gruppen genom en av de omfattande guider Josh tagit fram, som handlar om hur du kan växa på LinkedIn.
Gå med i Product & Growth with Josh Fechter

Continue Reading

Så blir du mer effektiv med interstitial journaling

2022-04-07

Så tilldelar du ekonomiroller i Facebook Business Manager

2022-01-04

Därför ska ditt företag använda Pinterest

2021-12-02