Bli synlig för dina kunder  

Har du lagt ner mycket tid och resurser på att skapa en välgjord sajt, men trots det genererar den inte den mängd besökare du förväntat dig? Med hjälp av sökmotoroptimering kan du se till att din sajt syns högre upp i sökresultatet och på fler sökningar. Det bidrar till att du får fler besökare till sajten, vilket ökar chanserna för att generera nya kunder till ditt företag. Genom att förstå hur sökmotorernas algoritmer fungerar kan vi skapa förutsättningar för att din sajt ska hamna högre upp i sökresultatet när någon söker på ett specifikt ord. Om ditt företag är experter inom ett särskilt område, vill ni såklart synas högt upp i sökresultatet när potentiella kunder googlar på frågor och fraser som är relaterade till er verksamhet. 

En av de viktigaste sakerna med SEO är att skapa relevant innehåll på din sajt. Google älskar innehåll! Det betyder att med bra innehåll har ni bättre förutsättningar att synas på Google. Utöver innehållet utvärderar sökmotorerna även sajtens teknik och struktur. Därför är det viktigt att optimera titel-taggar och rubriker, samt hur ni länkar mellan sidorna på sajten. Arbetet kallas ofta on page-optimering. Kortfattat kan man säga att ju mer relevant och värdefullt innehåll ni skapar för besökaren, desto större möjlighet har ni att synas högt upp på Google. Win-win helt enkelt!

Martin_Sturelind
annvide

Vi hjälper dig med: 

  • Sökordsanalyser

  • SEO-optimera din sajt 

  • Kontinuerligt underhåll av dina besökares sökbeteenden
  • Kontinuerlig optimering av SEO-arbetet

SEO - en långsiktig investering 

Genom att vi implementerar SEO överallt på din sajt, får den bästa möjliga förutsättningar för att generera fler, och relevanta besökare. Det första steget för ett framgångsrikt SEO-arbete är att göra en sökordsanalys. Med hjälp av den tar vi reda på vilka sökord som är relevanta för just din verksamhet. Utifrån det vet vi vad dina potentiella kunder är intresserade av och vilka behov som finns. Då kan vi optimera sajten därefter genom att skapa en sajt som både Google och användarna förstår, i syfte att skapa ett konsekvent flöde av organisk trafik. 

Med hjälp av sökmotoroptimering kommer du inte bara få fler besökare under specifika kampanjer, utan flödet kommer att vara varaktigt. SEO-arbetet är ingen quick-fix, det kräver kontinuerligt underhåll eftersom dina besökares sökbeteenden hela tiden förändras. Se därför sökmotoroptimering som en strategi och ett arbete som ska genomsyra din verksamhet för att du ska upprätthålla relevansen på Google, och för att dina besökare ska få en bättre upplevelse. 

Eftersom konsumenters efterfrågan och sökmotorernas algoritmer förändras, måste även sajtens innehåll förändras för att behålla sin relevans. En statisk sajt är ett big no-no! Via kontinuerligt utvärdering av vårt arbete, ser vi till att din sajt alltid är up to date. På så sätt skapar och behåller du statusen som ett relevant och intressant företag.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just ditt företag med? Kontakta oss via formuläret så kan vi pratas vid närmare!