Driv trafik och försäljning med Bing och Google Ads 

Sökmotorannonsering (SEM) ger ditt företag möjlighet synas i realtid när någon söker efter en produkt eller tjänst som ditt företag erbjuder. Det gör att din annons bara är synlig för de som faktiskt är intresserade, du betalar dessutom endast när någon klickar på din annons. En del i arbetet med SEM är en sökordsanalys, där vi identifierar relevanta ord och fraser som personer söker på, för att ditt företag ska vara synliga. Vi arbetar tillsammans med dig för att din digitala marknadsföring ska resultera i ökad försäljning för ditt företag!

Visste du att 90 % av alla internetbesök börjar på Google? Sökordsannonsering, även kallat Search Engine Marketing eller SEM, är en värdefull möjlighet för ditt företag att synas på rätt plats, i rätt tid, och mot rätt målgrupp. Sökmotorerna erbjuder annonsörer, som exempelvis ditt företag, att synas högt upp i sökresultatet. Därmed har du möjlighet att driva trafik och försäljning till din sajt och endast betala när någon faktiskt klickar på annonsen. Smart, eller hur?

 

rosanna---sajt-
martin-wrbb

Vi hjälper dig med: 

  • Nulägesanalys 

  • Sökordsanalys

  • SEM-strategi 
  • Google Ads 

  • Microsoft Ads (Bing)

  • Kontinuerlig optimering 
  • Utvärdering

Så arbetar vi med SEM

Det första vi gör när vi inleder vårt samarbete är att utförligt gå igenom dina marknadsaktiviteter för att skapa en bild av nuläget. Syftet är att få en förståelse för vad du gör, hur väl det fungerar och vad som kan förbättras. Utifrån en sökordsanalys där vi matchar aktuella sökbeteenden med din verksamhet kan vi hjälpa dig att identifiera relevanta söktermer där du borde synas. 

Vi har lärt oss att bästa resultat inte alltid uppnås direkt. Därför testar och utvärderar vi innan vi utformar en strategi för vårt gemensamma arbete. Precis som att trender och sökbeteenden ständigt förändras ser vi alltså till att våra insatser också gör det, genom att kontinuerligt optimera och följa upp arbetet. Du kan räkna med oss, vi hjälper dig från början till slut!

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just ditt företag med? Kontakta oss via formuläret så kan vi pratas vid närmare!