Bli mer social med din målgrupp 

Social Media Marketing, förkortat SMM, innebär digital marknadsföring via sociala plattformar. Det innefattar allt ifrån det som ett företag publicerar i sina sociala kanaler, till att inläggen gillas, kommenteras och delas av andra. Med hjälp av Social Media Marketing kan du skapa en dialog med dina nuvarande kunder, men det kan också vara ett sätt att attrahera nya kunder. Det är ett kostnadseffektivt sätt för att kunna stärka både ditt företag och hur ni uppfattas. It's the best thing since sliced bread!

Rätt strategi för dina sociala kanaler

Funderar du på vilket innehåll som passar bäst i respektive kanal? Har du undrat varför dina följare inte visar engagemang för dina inlägg? Vi har lösningen. Vi inleder våra samarbeten med en genomgång av dina befintliga kanaler där vi stämmer av nuläget, men också vad dina visioner och mål med kanalerna är. För oss är det viktigt att prova oss fram för bästa resultat, därför arbetar vi iterativt. Vi gör kontinuerliga konkurrens-, målgrupps- och innehållsanalyser för att vi ska kunna ge dig rätt rekommendationer. Utifrån dem kan vi tillsammans välja relevanta kanaler för just ditt ändamål. 

Om du behöver hjälp att konfigurera och se över ägandeskapet för era sociala kanaler gör vi även det. Det kan innebära att starta ett nytt Facebook Business Manager-konto och se till att rätt personer har rätt accesser, installera den där Facebook-pixeln, eller skapa en strategi för UTM-taggar.

Caroline_Blomqvist
tiktok-1-1

Vi hälper dig: 

  • Hitta rätt strategi för dina sociala kanaler
  • Vara aktiv där dina kunder är

  • Marknadsföra via YouTube Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter ads, och LinkedIn Ads

  • Utvärdera och analysera

Var aktiv där dina kunder är 

För att öka dina besökares engagemang på dina sociala kanaler gäller det att de är konsekvent uppdaterade och att du aktivt interagerar med andra. På så sätt kan du både stärka dina nuvarande kundrelationer, samt skapa nya. Det är viktigt att det som kommuniceras på dina kanaler stämmer överens med ditt varumärke och hur du vill att andra ska uppfatta dig. Därför krävs det kunskap om hur du bäst går tillväga. Där kommer vi in bilden! 

Vi hjälper dig ta fram inspirerande, relevanta och engagerande inlägg, och publicerar dem på rätt kanal vid rätt tidpunkt. Utöver det ser vi också till att hålla kontot aktivt genom att besvara kommentarer och meddelanden, samt interagera med andra konton om du inte har tid att göra det själv. Community management, helt enkelt!

Nå rätt målgrupp med paid social 

För att lyckas med dina sociala medier krävs det att du uppdaterar ditt flöde med relevant och intressant innehåll. Dock kan det vara svårt att veta vad relevant och intressant innehåll innebär för just din målgrupp. Med hjälp av verktyg som Facebook Ads, Instagram Ads, Twitter Ads, och LinkedIn Ads kan vi hjälpa dig att nå ut till just den målgrupp du önskar, med ditt budskap, när du vill. Det kan i sin tur generera fler leads som ditt företag kan ta tillvara på. Slow and steady wins the race? Ofta stämmer det, men med paid social kan du få snabba resultat jämfört med om du endast använder dig av organisk spridning. Resultaten är dessutom mätbara vilket är en stor fördel eftersom du kan se vilken typ av kampanj som passar bäst för din målgrupp.

For 2 years, we have completed countless projects together and few consultants are so reliable, professional and driven. If you are looking for a resource that always delivers, use Naes & Friends!

Anders Nordling

Anders Nordling

Digital Marketing Manager at Hyundai Sverige

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just ditt företag med? Kontakta oss via formuläret så kan vi pratas vid närmare!