Annonsera via Instagram 

Instagram är en plattform som ger marknadsförare många valmöjligheter i skapandet av annonser. 

Man kan till exempel välja om man vill annonsera genom en bild eller bildserier, vilket är positivt eftersom annonsen då smälter in naturligt i folks flöden. 

Man kan även annonserna med video på Instagram, vilket är fördelaktigt för att fånga folks uppmärksamhet. 

Att annonsera genom stories eller händelser har sina fördelar eftersom annonsen då tar upp hela skärmen. 

Instagram passar för alla typer av företag att annonsera via. Kanske passar plattformen lite extra bra för företag som, till exempel, jobbar med visuell kommunikation eller vill framhäva foton eller videoklipp som en del av sin annonsering.

Instagram är ju framförallt ett bild- och videoplattform, men det betyder inte att du behöver ha extraordinära bilder för att annonsera där!

Caroline_Blomqvist
hemsida (1)

How Instagram Ads work 

Annonser publiceras via Ads Manager, vilket är samma annonsverktyg som Facebook använder. Därmed har du stora mängder data att basera din målgruppsanpassning på, vilket ökar dina chanser att uppnå dina försäljningsmål. Instagram är världens näst populäraste sociala medium, och har en yngre publik än många andra plattformar. 

Låter Instagram som rätt plattform för dig och ditt företag att annonsera på? Fantastiskt! Vill du ha hjälp på vägen så finns vi här för dig. 

Oavsett om du vill ha stöd och coachning i hur du bäst skapar och riktar dina annonser, eller om du hellre lämnar hela ansvaret åt oss. Det finns många fördelar med att ta hjälp av experter, då vi ser till att dina annonser är optimerade för framgång!

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just ditt företag med? Kontakta oss via formuläret så kan vi pratas vid närmare!