Förnya eller förbättra

En bra sajt är användarvänlig, med välanpassat och intressant innehåll. Kom ihåg att arbetet med din sajt kommer aldrig vara färdigt. Det kräver att du kontinuerligt uppdaterar och underhåller den! Oavsett om du behöver utveckla en helt ny sajt och därför vill ha hjälp med kravställning, eller om du behöver hjälp med att uppdatera och underhålla din befintliga sajt, så hjälper vi gärna till! 

Vi är medvetna om att du känner ditt företag bäst och att du därför vet bäst hur din sajt ska vara utformad. Oavsett om du ska bygga en helt ny sajt eller om du ska uppdatera din befintliga, gäller det att du kan redogöra för dina behov för att din sajt ska vara gynnsam för ditt företag. Ett bra sätt för att tydliggöra de önskemål, behov och krav som du har på din sajt är genom att skapa en kravspecifikation. Det är den som utvecklaren utgår från när sajten skapas, vilket betyder att kravspecifikationen behöver vara tydligt utformad. 

Martin_Sturelind
annvide-1

Vi ser till så att din sajt är: 

  • Användarvänlig (UX)

  • Optimerad och anpassad för ditt företag

  • Uppdaterad med relavant innehåll 

Vi kan även hjälpa till att:

  • Skapa en ny sajt 

  • Ta fram kravställning och passande strategier

  • Projektleda omställningen

  • Skapa innehåll 

Att kravställa 

När man ska kravställa mot utvecklare är det viktigt att veta vad man vill få ut av det. Ofta är det bra att kategorisera sina önskemål utifrån exempelvis vad som är ett måste för sajten att ha, och vad som inte är nödvändigt, men som du önskar att ha. Vi vet att just kravställning kan vara bra att bolla med någon, för att se till så att allt är med. Vi har erfarenhet inom kravställning och kan därför hjälpa dig att se till att din kravställning ger din sajt bästa möjliga förutsättningar.

For 2 years, we have completed countless projects together and few consultants are so reliable, professional and driven. If you are looking for a resource that always delivers, use Naes & Friends!

Anders Nordling

Anders Nordling

Digital Marketing Manager at Hyundai Sverige

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just ditt företag med? Kontakta oss via formuläret så kan vi pratas vid närmare!