Förtydliga ansvaret

En bra sajt är användarvänlig, med välanpassat och intressant innehåll. Kom ihåg att arbetet med din sajt kommer aldrig vara färdigt. Det kräver att du kontinuerligt uppdaterar och underhåller den! Ofta är det mer tidskrävande att underhålla sin sajt än vad man kan tro. Har man ingen som har uttalat ansvar för det innebär det även ofta att flera personer ansvarar för det löpande arbetet med sajten. Det kan såklart vara bra att man hjälps åt, men det finns även en risk att saker faller mellan stolarna på grund av att ansvarsfördelningen inte är tydlig. På mindre företag är det dessutom vanligt att den eller de som ansvarar för sajten inte har rätt kunskaper, vilket leder till att det redaktionella arbetet ofta blir både svårt och tidskrävande. Det kan även vara dyrt att anställa en person som har kunskaper inom exempelvis HTML/CSS, UX-design och WordPress. Den kunskapen behövs, men oftast inte på heltid. Här kommer vi in i bilden! 

kaisa
naes_and_friends_email_marketing_leads_stockholm_SoMe

Vi hjälper dig: 

  • Underhålla din sajt 

  • Uppdatera med innehåll

  • Skapa innehåll

  • Sajt- och publiceringsansvar

  • Löpande tekniskt underhåll

  • SEO-optimera din sajt

Löpande underhåll 

Vi har både erfarenhet och kunskaper för att kunna underhålla sajter och även skapa relevant innehåll. Utöver att vi ansvarar för din sajts löpande tekniska underhåll, ser vi också till att dina besökare möts av relevant, välproducerat och kontinuerligt uppdaterat material. Genom att vi gör sökordsanalyser kan vi se vilka behov dina kunder har och utifrån det anpassa din sajt på bästa sätt. Det kan vara allt ifrån nya landningssidor, till att vi ser över din rubriksättning, förändrar strukturen eller tar bort överflödiga landningssidor från sajten. Vi ser helt enkelt till att din sajt har bästa möjliga förutsättningar för att möta dina besökares behov. Tro oss när vi säger att people judge the book by it’s cover! Så, låt oss hjälpa dig att se till att din sajt representerar ditt företag på rätt sätt.

For 2 years, we have completed countless projects together and few consultants are so reliable, professional and driven. If you are looking for a resource that always delivers, use Naes & Friends!

Anders Nordling

Anders Nordling

Digital Marketing Manager at Hyundai Sverige

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just ditt företag med? Kontakta oss via formuläret så kan vi pratas vid närmare!