Making people thrive

Vi hjälper människor att växa, i alla dess bemärkelser. Som personer, i deras roller och i livet i stort. Bolag byggs av människor, så om vi kan få människorna att växa, bygger vi bolagen. Det gäller anställda, kunder, och oss.

Vad innebär det då att växa?

Vi tror att man måste våga testa för att lära sig och att misslyckas är lika viktigt som att lyckas. Vi hjälper ledare experimentera med digitala lösningar för att nå sina mål. Vi är med dig hela vägen och bidrar med kunskap, data och erfarenhet.

Våra kunder, eller vänner som vi kallar dem, vet att vi alltid är ett telefonsamtal bort. Det gör att vi suddar bort linjen mellan vad som är byrå och inhouse. Vi är konsulter och coacher som även genomför arbetet.

Med oss känner du dig aldrig ensam i din roll.

Några av våra experter

Annelie Näs

Annelie Näs

Jag gör bara roliga grejer!

... och jag tycker det mesta är kul. Speciellt sådant som handlar om data, förändring och teknik. Är även troligtvis en av de mest energiska nördarna du någonsin kommer att träffa.

Sofia Enström

Sofia Enström

Ordlekar över kortlekar

Jag älskar ord, stora visioner och att göra intryck. Kommer eventuellt rätta din grammatik. Förlåt på förhand! Förstår mig i övrigt inte på folk som inte är besatta av djur.

Martin Sturelind

Martin Sturelind

Det är inne att vara nörd

Förbi är tiden då Annelie var den enda rödtotten på kontoret - för nu är vi två! Till skillnad från min hårfärg är jag förmodligen den blåaste personen du kommer träffa. Logik, struktur och kvalitet är mina “words to live by”.

Petra Holmberg

Petra Holmberg

Administratören som uppskattar variation

Jag brukar ofta få höra att jag alltid är glad. Och det får jag väl instämma med, det är väldigt sällan jag har en dålig dag och jag försöker alltid att se saker positivt.

Caroline Blomqvist

Caroline Blomqvist

Strategisk doer

Jag älskar resultat lika mycket som hemmagjorda limpor, messmör och sovmorgnar. Mixa ihop allt i en bunke och du har receptet för en succé.

Joakim Carlström

Joakim Carlström

Gör den digitala världen vackrare

Att skapa kreativt innehåll och förverkliga visioner är bland det bästa jag vet. Mat och dryck kommer på en delad andraplats.

Martin Johansson

Martin Johansson

Glaset är alltid halvfullt!

Jag är en riktig vinnarskalle och tvekar inte på en utmaning - kanske två av de viktigaste egenskaperna att ha när man är Junior Digital Conversion Specialist!

Johan Vesterlund

Johan Vesterlund

När människor trivs blir resultatet kanon!

Min kompis sa skämtsamt en gång att jag inte har så mycket naturlig talang för saker, men att de flesta tycker om mig! Och jag tycker om de flesta människorna - kanske var det därför jag började plugga och jobba inom HR och ledarskap.

Kaisa Ekqvist

Kaisa Ekqvist

Att ge upp är inte riktigt min grej

Vanligtvis är jag ganska aktiv på min fritid och sitter inte still särskilt långa stunder, men om ett pussel läggs fram är det kört.

Rosanna Singh

Rosanna Singh

Sarkasm är den bästa humorn

Det blev varken hockeyproffs eller läkare som var mina framtidsplaner som barn. Det blev SEM-Specialist istället, och tur var väl det för jag älskar mitt jobb!

Personalportratt_-_Lowres-1

Andrea Bille Pettersson

Läser reglerna innan jag bryter mot dem

Glad och energisk ung dam i sina bästa år, med en oproportionerligt stor apit för mat och bra texter.

Emanuel_lowres-1

Emanuel Lundin

Gör det - och gör det kul

Digital affärsutvecklare tillika beach volleyboll-fantast som älskar god mat och dryck i trevligt sällskap! Kollar gärna på fotboll också. Vilket lag jag hejar på? Läs mer om mig så får du veta!

Varför Naes & Friends?

Under 2 års tid har vi genomfört otaliga projekt tillsammans och få konsulter är så leveranssäkra, professionella och drivna. Söker du en resurs som alltid levererar, anlita Naes & Friends!

Anders Nordling

Anders Nordling

Digital Marketing Manager på Hyundai Sverige

Visa fler rekommendationer

Jag har samarbetat med Naes & Friends i drygt ett halvt år. Under den tiden har de varit väldigt flexibla och professionella. De levererar alltid i tid och är verkligen proaktiva. De har stor kunskap inom sociala medier, kreativt skrivande och webbutveckling. Dessutom spenderar de mycket tid på att analysera arbetet de utför och den digitala prestationen, för att ständigt förbättra företagets digitala närvaro. De har mina varmaste rekommendationer.

Louise S. G. Christensen

Louise S. G. Christensen

Online Business Partner på Hyundai Danmark

Visa fler rekommendationer

Mgruppen anlitar Naes & Friends som webbstrateger samt konsulter inom sociala medier. Vi är väldigt nöjda med samarbetet. De är kunniga, hjälpsamma och gör ständigt det där lilla extra för att vi ska nå så bra resultat som möjligt. Jag kan verkligen rekommendera Naes & Friends.

Mats Wadell

Mats Wadell

Marknadschef på Svenska Managementgruppen Mgruppen

Visa fler rekommendationer