Making people thrive

Vi hjälper människor att växa, i alla dess bemärkelser. Som personer, i deras roller och i livet i stort. Bolag byggs av människor, så om vi kan få människorna att växa, bygger vi bolagen. Det gäller anställda, kunder, och oss.

Vad innebär det då att växa?

Vi tror att man måste våga testa för att lära sig och att misslyckas är lika viktigt som att lyckas. Vi hjälper ledare experimentera med digitala lösningar för att nå sina mål. Vi är med dig hela vägen och bidrar med kunskap, data och erfarenhet.

Våra kunder, eller vänner som vi kallar dem, vet att vi alltid är ett telefonsamtal bort. Det gör att vi suddar bort linjen mellan vad som är byrå och inhouse. Vi är konsulter och coacher som även genomför arbetet.

Med oss känner du dig aldrig ensam i din roll.

Några av våra experter

Annelie Näs

Annelie Näs

All Things Digital

Jag tycker det mesta är kul! Speciellt sådant som handlar om data, förändring och teknik. Är även troligtvis en av de mest energiska nördarna du någonsin kommer att träffa.

Sofia Enström

Sofia Enström

Senior Content Manager

Jag älskar ord, stora visioner och att göra intryck. Kommer eventuellt rätta din grammatik. Förlåt på förhand! Förstår mig i övrigt inte på folk som inte är besatta av djur.

Martin Sturelind

Martin Sturelind

Digital Business Developer

Förbi är tiden då Annelie var den enda rödtotten på kontoret - för nu är vi två! Till skillnad från min hårfärg är jag förmodligen den blåaste personen du kommer träffa. Logik, struktur och kvalitet är mina “words to live by”.

Petra Holmberg

Petra Holmberg

Operations Administrator

Jag brukar ofta få höra att jag alltid är glad. Och det får jag väl instämma med, det är väldigt sällan jag har en dålig dag och jag försöker alltid att se saker positivt.

Caroline Blomqvist

Caroline Blomqvist

Senior Performance Marketer

Jag älskar resultat lika mycket som hemmagjorda limpor, messmör och sovmorgnar. Mixa ihop allt i en bunke och du har receptet för en succé.

Rosanna-Singh

Rosanna Singh

SEM Specialist

Det blev varken hockeyproffs eller läkare som var mina framtidsplaner som barn. Det blev SEM-Specialist istället, och tur var väl det för jag älskar mitt jobb!

Joakim Carlström

Joakim Carlström

Digital Designer

Att skapa kreativt innehåll och förverkliga visioner är bland det bästa jag vet. Mat och dryck kommer på en delad andraplats.

Martin Johansson

Martin Johansson

Junior Digital Conversion Specialist

Jag är en riktig vinnarskalle och tvekar inte på en utmaning - kanske två av de viktigaste egenskaperna att ha när man är Junior Digital Conversion Specialist!

Johan Vesterlund

Johan Vesterlund

People & Culture Manager

Min kompis sa skämtsamt en gång att jag inte har så mycket naturlig talang för saker, men att de flesta tycker om mig! Och jag tycker om de flesta människorna - kanske var det därför jag började plugga och jobba inom HR och ledarskap.

Andrea-Bille-Pettersson

Andrea Bille Pettersson

Junior Social Media & Content Manager

Glad och energisk ung dam i sina bästa år, med en oproportionerligt stor apit för mat och bra texter.

Amanda Gagner

Amanda Gagner

Web & E-commerce Manager

När jag inte är upptagen med att ha kul på jobbet har jag kul hemma med någon huslig syssla eller drömmer om att bli uppfinnare.

Emil-Björnius

Emil Björnius

Senior Content Marketing Manager

Jag vet lite om mycket, jag skriver för tillfället på en roman, och jag ääälskar populärkultur. Nästan lika mycket som jag älskar att skriva!

Lisa Tellbe

Lisa Tellbe

Growth Marketer

Eftersom jag alltid är nyfiken, är growth marketing helt perfekt för mig. Det innebär att jag får göra lite av allt, vilket är precis varför jag älskar det!

Deborah Lazar

Deborah Lazar

Inbound Marketing Specialist

Om du behöver ett restaurangtips eller ett HubSpot-tips är jag verkligen heeeeelt rätt person att fråga!

Varför Naes & Friends?

Under 2 års tid har vi genomfört otaliga projekt tillsammans och få konsulter är så leveranssäkra, professionella och drivna. Söker du en resurs som alltid levererar, anlita Naes & Friends!

Anders Nordling

Anders Nordling

Digital Marketing Manager på Hyundai Sverige

Visa fler rekommendationer

Jag har samarbetat med Naes & Friends i drygt ett halvt år. Under den tiden har de varit väldigt flexibla och professionella. De levererar alltid i tid och är verkligen proaktiva. De har stor kunskap inom sociala medier, kreativt skrivande och webbutveckling. Dessutom spenderar de mycket tid på att analysera arbetet de utför och den digitala prestationen, för att ständigt förbättra företagets digitala närvaro. De har mina varmaste rekommendationer.

Louise S. G. Christensen

Louise S. G. Christensen

Online Business Partner på Hyundai Danmark

Visa fler rekommendationer

Mgruppen anlitar Naes & Friends som webbstrateger samt konsulter inom sociala medier. Vi är väldigt nöjda med samarbetet. De är kunniga, hjälpsamma och gör ständigt det där lilla extra för att vi ska nå så bra resultat som möjligt. Jag kan verkligen rekommendera Naes & Friends.

Mats Wadell

Mats Wadell

Marknadschef på Svenska Managementgruppen Mgruppen

Visa fler rekommendationer