Martin Sturelind

Det är inne att vara nörd

Förbi är tiden då Annelie var den enda rödtotten på kontoret – för nu är vi två! Mitt namn är Martin och till skillnad från min hårfärg är jag förmodligen den blåaste personen du kommer träffa. Logik, struktur och kvalitet är mina “words to live by”.

Född och uppvuxen i Karlstad valde jag att även studera i min hemstad. Valet föll naturligt på  Medie- och kommunikationsvetenskap på Karlstads Universitet. Sen min examen 2008 har jag flyttat till Stockholm, gift mig och blivit pappa. Under den tiden har jag även hunnit utveckla en rad nya webbplatser, bott några månader i Holland för ett webbprojekt en sväng och samlat på mig 10 års erfarenhet av att ny- och vidareutveckla sajter. Jag har med andra ord en svag punkt för webbutveckling, optimering och konvertering!

Första gången jag fick höra namnet Naes & Friends var när jag deltog på kvällskursen Webbanalys och konvertering på Berghs, som Annelie var kursansvarig för. Annelie verkade imponerad av min kompetens inom ämnet och ville fortsätta hålla kontakten för att utbyta kunskap. Det jag inte visste då var att jag något år senare skulle börja på hennes företag som digital affärsutvecklingskonsult.

När jag inte grottar ner mig i hur jag kan hjälpa företag att växa genom optimering, sitter jag gärna framför en bra film, antingen i vardagsrummet eller i biosalongen.

3 fun facts om mig:

  1. Jag är stolt guldmedlem på Filmstaden. Ja, jag gillar VERKLIGEN film.

  2. Jag var tillsammans med två andra först i Sverige med att importera nikotinfritt snus från USA till Sverige. Tyvärr la vi ner satsningen på grund att för mycket i skolan vilket gör att jag inte kan titulera mig miljonär i dag.

  3. Under en höst testade jag Stockholms topp 10 bästa burgare och kom fram till att BunMeatBun var den solklara vinnaren. Behöver jag säga att det var en bra höst?

Superkraft: Jag är tålmodig, alltså EXTREMT tålmodig. Jag kan sitta och bygga med klossar med min dotter i timmar utan att tappa fokus eller tålamod.

För tillfället försöker jag förbättra: Jag behöver få tillbaka min träningsrutin! Har du sett den? Maila ditt tips till martin@naesandfriends.com

Contact Martin

Martin Sturelind