Sofia Enström

Ordlekar över kortlekar

Jag har alltid varit besatt av ord. Som barn var det enda jag gjorde att läsa och skriva bok efter bok. Verkar som att jag aldrig växte ifrån det. Min första mejladress kan ha inkluderat ordet ”bokslukaren”. Vi behöver inte gå in på det.

För att uppfylla mina barndomsdrömmar (utöver att bli accepterad till Hogwarts) var jag naturligtvis tvungen att plugga kreativt skrivande. Det viktigaste jag tog med mig från kursen? Du kan inte sitta och vänta på att kreativitet ska falla ner i ditt knä, du måste själv ta tag i den.

Därefter flyttade jag till New York för att plugga kommunikation. Letar du efter det bästa brunchstället där? Fråga mig! Efter examen fortsatte jag jobba på en digital byrå som är specialiserad på AR, VR och sociala medier. Efter 4 år i New York återvände jag till mitt älskade Stockholm. Sedan den hösten, 2017, har jag varit en del av Naes & Friends-teamet.

Jag älskar att hjälpa kunder att lyckas med allt relaterat till sociala medier och innehåll. Min favoritgrej är att skapa marknadsföring som är smart, rolig och har ett tydligt syfte. Jag har arbetat med kunder som Mgruppen, Swedish American Chamber of Commerce in New York och Hyundai.

Förutom att läsa och skriva älskar jag att prova ny mat. Min favoritbutik är mataffären. Osäker på om det är tragiskt eller fantastiskt. Åtminstone är det sant.

3 fun facts om mig:

  1.  Tidigare var jag en riktig teaterapa, som gick på teater och dans, och ständigt uppträdde framför familj och vänner. Kan fortfarande stegen till Jenny from the block.

  2. Hade smeknamnet Besserwisser i mellanstadiet. Tyvärr var det då mycket passande.

  3. En gång gjorde jag ett mål i fotboll genom att målvakten sköt bollen i mitt huvud, jag segnade ner till marken, och bollen rullade sakta in i målet. Ja, det är sant. Seriöst.

Superkraft:

Jag kan sjunga med stängd mun. Ja, jag hade för mycket dötid som tioåring.

För närvarande försöker jag förbättra:

Mina Google Sheets-färdigheter. Jag måste bli bättre på den fronten.

Kontakta Sofia

Sofia Enström